середу, 13 грудня 2023 р.

Засідання педагогічної ради "Про основні завдання патріотичного виховання дошкільників"

 12.12.2023 у закладі проведено засідання педагогічної ради № 2 «Про основні завдання патріотичного виховання дошкільників».

Педагоги взяли участь у діловій грі «Напрями діяльності закладу дошкільної освіти у вихованні у дітей патріотичних почуттів», яку провела вихователь-методист Олена Примаченко: здійснили екскурс у історію України, обговорили питання «Як зробити патріотичне виховання дієвим?», розглянули основні принципи, завдання, напрями патріотичного виховання. Педагоги закладу Людмила Томилко, Тетяна Чоботар, Світлана Харченко, Світлана Руденко, Ольга Кондик, Надія Ткачук представили методи та форми роботи з особистого досвіду. Відзначили методичну розробку педагогів Ольги Кондик та Олени Примаченко, "Вчимося шляхетності", яку було схвалено засіданням науково-методичної ради КНЗ КОР КОІПОПК протокол № 6 від 30.11.2023 року.

Також у порядку денному розглянули питання: «Про участь у обласному патріотичному проєкті «Нащадки нескорених», "Про участь у міській педагогічній виставці "Освіта Славутича", «Про організацію роботи та діяльність кімнати-музею «Скарбниця рідного краю», «Про проведення тематичного тижня з патріотичного виховання».










Немає коментарів:

Дописати коментар