понеділок, 4 березня 2024 р.

Про участь у III Міжнародному занятті доброти

Вихованці закладу дошкільної освіти № 8 «Теремок» - центру Софії Русової долучилися до ІІІ Міжнародного заняття доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин та встановлення Національного рекорду України «Найбільша кількість Занять доброти проведених під час війни в рамках одного заходу».

У закладі в очному форматі вихователі Світлана Харченко, Людмила Томилко, Світлана Руденко, Лариса Яковчук, Надія Дорошок, Раїса Каранда, Надія Ткачук, Тетяна Чоботар, Ольга Кондик, Людмила Голубцова, Юлія Іваниченко, Людмила Суспо підготували та провели 13 занять доброти присвячених котам та собакам. 

Також педагоги разом з дітьми долучилися до флешмобу «Щасливі лапки». В день проведення заняття доброти діти одягнули браслети та емблеми «Щасливі лапки», так як вони нагадуватимуть дітям про тварин, які потребують іхньої підтримки.

Під час проведення занять доброти наші педагоги скористалися цікавими іграми, онлайн пазлами, аудіоказками, конспектами занять з презентаціями, тематичними оповіданнями, які викладені у вільному доступі:

- на сайті Фонду «Щаслива лапа» – https://happypaw.ua/ua/bioethics/teaching-materials

- за посиланням – https://cutt.ly/wjMOFsY

Педагоги закладу долучитись до (не) Конференції «Заняття доброти: про що та як говорити з дітьми».

Публікаціі про проведення занять доброти, світлини занять, враження вихователів розміщені в мережі Facebook та на сайті закладу https: //slavdnz8.blogspot.com/

Дякуємо Благодійному фонду допомоги безпритульним тваринам «Щаслива лапа», який реалізує освітницько-виховний проєкт, спрямований на формування у дітей гуманного та відповідального ставлення до тварин. Завжди раді долучитися до такої важливої та відповідальної місії у захисті тварин.

Разом ми робимо цей світ кращим! Україна переможе!















 

Немає коментарів:

Дописати коментар